WELCOME TO ALBANIAN AMERICAN ACADEMY OF SCIENCE
 
 
  WELCOME TO ALBANIAN AMERICAN ACADEMY OF SCIENCE  
 
NEWS AND EVENTS
The message of AAAS to the new President of Albania
The 100-year anniversary of declaration of independence of Albania preparations
Presentations, in honor of Professor. Peter Priftit
The 600 th anniversary symposium of Scanderbeg
   
Book by Members
Publish your book here!!  
Online Mentoring
Mentoring has the power to make a significant difference in Student life. AAAS.more  
  The message of AAAS to the new President of Albania
Uroj të jeni i suksesshëm në punën Tuaj si Presidenti i Shqipërisë. Jam i bindur se me punë të palodhshme dhe me përkushtimin Tuaj maksimal si çdoherë deri më tani, Ju do t’i mundësoni Shqipërisë tani në postin e Presidentit një ardhmëri të sigurtë dhe një perspektivë evropiane.
   

Ky është një obligim i rëndë për ta kryer, por Ju keni dëshmuar deri më tani se në disa poste qeveritare, si edhe si Deputetet se Shqipëria po hapëron shpejtë dhe sigurtë drejt familjes Evropiane, me mikun tonë të përjetëshëm me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Unë jam thellë i bindur se tani nga detyra e Presidentit, Ju do të dëshmoni edhe më fuqishëm përkushtimin Tuaj për të punuar për Shqipërinë


“Besoj thellë se, sikur edhe deri tani, Ju do të kryeni me sukses edhe detyrimet e Juaja që do të merrni përsipër kur të betoheni si Presidenti i ri, i Shqipërisë që edhe në këtë institucion me punën Tuaj do të mbizotërojë demokracia dhe dialogu politik, pozitë opozitë që vendi ynë këtë vjeshtë në 100 Vjetorin e Shpalljes së Shtetit Shqiptarë, të marrë të drejtën dhe duke bërë të mundur statusin e vendit kandidat në Bashkimin Europian.


Qytetarët shqiptarë janë dhe ndihen qytetarë të Europës. Ata meritojnë të jenë pjesë e familjes europiane dhe, për realizimin e kësaj ëndrre ne besojmë fort në detyrën e re i nderuar zoti Nishani, si Presidenti i ri i Shqipërisë, besojmë tek Qeveria shqiptare, dhe, aleatët e saj – besojmë tek mbarë forcat politike në Shqipëri, Partia Socialiste dhe aleatët e saj, edhe për faktin se në momente kyçe për Shqipërinë të gjithë së bashku, më së miri mund të realizojmë edhe këtë aspiratë.”
Me konsiderate te larte dhe respekt. Kryetari e Akademise se Shkencave Shqiptaro-Amerikane. Prof.Dr. Skender Kodra. (By Mr.Sina

 

 
Kontaktoni
AAAS
The Albanian American Academy of Science was established in 1995 as a non-profit organisation that aims at promoting and supporting the interests of its members and constantly increasing academik relations and investments between Albania and the USA.
Usefull link
http://www.usatoday.com/
http://www.keshilliministrave.al/
http://www.uni-pr.edu/
http://embassyofalbania.org/
http://www.unitir.edu.al
http://www.ny.gov/
http://www.usatoday.com/
http://www.google.com
Reklama

Copyright © 2012 AAAS. All Rights Reserved